Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
5 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Politie gebruikt pepperspray tegen Genemuidenaar

Geplaatst op: 19 april 2015

De politie heeft zaterdagavond het rijbewijs ingenomen van een 24-jarige motorrijder uit Genemuiden. Hij reed met 107 kilometer per uur over de Hasselterdijk, waar minder dan de helft is toegestaan. Toen de politieagent hem op de Sasdijk aanhield om zijn rijbewijs in te nemen, werd de man boos en agressief. De politieagent heeft hierop zijn pepperspray tegen de man gebruikt. Uiteindelijk kon de man geboeid naar het politiebureau worden gebracht. Tegen hem is proces-verbaal opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen

2 thoughts on “Politie gebruikt pepperspray tegen Genemuidenaar

  1. Genemuiden schreef:

    Je mag op de dijk toch 60!!??

  2. jan schreef:

    eigen schuld dikke bult

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500