Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 november 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sanne van Dalfsen Overijssels Kampioen ‘instap’

Geplaatst op: 20 april 2015

Sanne van Dalfsen is Overijssels kampioen ‘instap’ geworden. Ze deed zaterdag met EGSV mee aan de finale van de 6e divisie. Als jongste meiden van deze dag waren in de eerste wedstrijd Sanne van Dalfsen, Valerie Veenhof en Vera Boschman aan de beurt in de categorie instap. Deze meiden hebben alle toestellen keurig uitgevoerd.

Valerie werd 24e en Vera 21e. Tijdens de tweede wedstrijd waren Loïs Lassche en lindy van Dijk aan de beurt in de categorie pupil 1. Deze meiden hebben ook alle toestellen keurig weten uit te voeren. Helaas viel Lindy van de balk, waardoor haar punten daalden. Uiteindelijk werd Loïs 4e en Lindy 22e. Tegelijkertijd was ook Inge Thiele aan de beurt in de categorie junior. Zij liet een spetterende vloeroefening zien, ook haar balk, sprong en brug heeft ze keurig uitgevoerd, waardoor zij een 15e plaats behaalde.

In de laatste wedstrijd waren Jasmijn Jansen, Myrthe Beens en Laureen Schurink aan de beurt in de categorie jeugd. Deze dames lieten ook een mooie oefening op de vloer zien en ook de brug en balk hebben zij keurig uitgevoerd. Helaas vielen zowel Myrthe als Laureen van de balk waardoor het cijfer voor dit toestel  daalde. Jasmijn wist de balk niet vroegtijdig te verlaten en werd 3e! Laureen behaalde ondanks de val een 5e plaats en Myrthe werd 17e.

Ook waren Martine Bonthuis en Marlot Doornwaard aan de beurt in de categorie pupil 2. Deze dames wisten alle onderdelen ook netjes uit te voeren. Helaas bleef de balk en moeilijk onderdeel want ook Martine verliet deze vroegtijdig. Uiteindelijk behaalde Marlot een zilveren medaille en werd Martine 21e. We zijn als trainsters trots op de behaalde resultaten van deze meiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500