Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

SportMix schroeft leeftijdsgrens op

Geplaatst op: 20 april 2015

SportMix draaigt een aantal weken met een enthousiast, maar klein groepje van drie deelnemers.”Graag willen we de groep iets groter hebben. Daarom  passen wij de leeftijdsgrens aan, van 12 naar 14 jaar. Dus heeft u een kind tussen de 6 en 14 jaar met een beperking, die het leuk zou vinden om sporten, neem contact op met Fytac. Heeft u interesse, maar kunt u niet op woensdagmiddag? Wij horen graag op welke tijdstip het voor u beter uitkomt, zodat we kunnen kijken of er een alternatief mogelijk is qua tijd”, aldus Esther Fuite van SportMix.

Bel 038-3856999, mail naar info@fytac.nl of loop even binnen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500