Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Workshop en theeproeverij bij Sigrid

Geplaatst op: 20 april 2015

Een workshop en een theeproeverij. Dat zijn de ingrediƫnten van Bij Sigrid voor aanstaande zaterdag. De workshop Chalk Paint is van 10.00 tot 12.30 uur. Deelnemen kost 19,95 euro en daarmee geeft Sigrid tien euro korting.

Chalk Paint is de verf die zonder voorbehandeling op veel ondergronden en materialen kan worden aangebracht. Hoe dat precies werkt, vertelt Sigrid zaterdag. Verschillende technieken en afwerkingen komen aan bod. Ook laat ze zien welke kleur bij welk interieur past. Meedoen? Aanmelden kan via www.bijsigrid.nl

Vanaf 13.30 tot 16.00 uur staat de meest gezellige winkel van Zwartewaterland in het teken van een theeproeverij. Bij Sigrid heeft maar liefst dertig soorten en smaken in de winkel. Voor 7,50 euro proeven deelnemers verschillende soorten thee en krijgen ze natuurlijk wat lekkers erbij. Uiteraard is er ook uitleg over de soorten thee. Ook van de partij? Mail dan naar info@bijsigrid.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500