Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuidenaren rijden Ronde van Noord-Holland uit

Geplaatst op: 21 april 2015

Een groep Genemuidenaren reed samen met (dominee) Johan Duijster uit Zwartsluis zaterdag de Ronde van Noord-Holland uit. 110 kilometer lang genoten ze van het weer. Later deze week maken ze bekend hoeveel geld ze met de sponsortocht ophaalden. Ze reden voor een stichting die geld inzamelt voor Nathan van Veen uit Zwartsluis, die lijdt aan een zeldzame aandoening.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Genemuidenaren rijden Ronde van Noord-Holland uit

  1. Kim schreef:

    Ze reden voor het 22q11 deletie syndroom. Een onbekende maar veelvoorkomend syndroom. http://Www.steun22q11.nl voor meer informatie. Team Nathan maakte deel uit van 74 fietsers voor stichting steun 22q11

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500