Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
19 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Strijd om tennistitel Zwartewaterland start

Geplaatst op: 22 april 2015

’t Eerste Wittien, LTV Zwartsluis en T.C. Hasselt slaan de handen in één en organiseren van zaterdag 13 juni tot en met vrijdag 19 juni gezamenlijke club enkelkampioenschappen.

De afgelopen jaren loopt bij de drie tennisverenigingen de deelname aan de club enkelkampioenschappen terug. Hierdoor hebben de drie verenigingen bedacht om deze enkelkampioenschappen “nieuwe stijl” in het leven te roepen. Wie mag zich in zijn/haar categorie op 19 juni de beste tennisser van Zwartewaterland noemen.

De wedstrijden worden gespeeld op het park van T.C. Hasselt en het belooft een sportieve en gezellige week te worden op de Vlegel. “Wij doen dan ook een oproep aan alle tennissende leden van de verenigingen van Zwartewaterland om zich in te schrijven op www.toernooi.nl. Onder de naam Clubkamp Enkel ZWT kunnen zij zich aanmelden voor de onderdelen 4 t/m 9 en voor het onderdeel 55+.”

Uiteraard is in deze week publiek van harte welkom om de deelnemers aan te moedigen.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500