Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Cees van Beek Ridder in de Orde van Oranje Nassau

Geplaatst op: 24 april 2015

Foto Jan van Kleef

Voormalig brandweercommandant Cees van Beek is Ridder in de Orde van Oranje Nassau sinds vrijdagochtend. Burgemeester Bilder spelde hem in Hasselt het bijbehorende lintje op. Van Beek was  de enige Genemuidenaar die daar onderscheiden werd.

Van Beek dankt de onderscheiding aan zijn vele werkzaamheden voor de brandweer. Hij was bijvoorbeeld secretaris van de Stichting Bedrijven met Bedrijfsbrandweer. Ook was hij voorzitter van de Onderzoeksgroep Brandweer ongevallen. Drie jaar lang was hij ook voorzitter van de voormalige Visiegroep Veiligheid. Tenslotte was de Genemuidenaar voorzitter van de Vakvereniging Brandweer Vrijwilligers.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

3 thoughts on “Cees van Beek Ridder in de Orde van Oranje Nassau

  1. hein gommans schreef:

    van harte gefeliciteerd met Uw onderscheiding, wees er trots op.

  2. dick arentsen schreef:

    Terechte benoeming !

  3. dijkhuizen schreef:

    ongelooflijk waarom ik niet

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500