Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
22 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Dorcas steunt kinderprojecten met 25.000 euro

Geplaatst op: 24 april 2015

Dorcaswinkel Genemuiden heeft 25.000 euro overgemaakt aan kinderontwikkeling. Dat maakt de winkel vrijdag bekend.

Kinderen zijn een kwetsbare groep in de samenleving, want ze zijn afhankelijk van anderen. Wezen, kinderen uit probleemgezinnen, kinderen met een beperking en kinderen uit minderheidsgroepen zijn extra kwetsbaar. Dorcas heeft oog voor deze kinderen en gelooft dat de nieuwe generatie verandering en ontwikkeling op gang kan brengen. Daarom ondersteunt Dorcas projecten die een goede en veilige leefomgeving bieden aan kinderen in Oost-Europa en Afrika, bijvoorbeeld in de vorm van dagopvang en doorgangshuizen. Kijk eens op de website  dorcaswinkelgenemuiden.nl voor meer info over dit project en onze openingstijden.

Nog geen tijd gehad om de winkel te bezoeken? Op 5 mei is de winkel ook geopend, graag tot ziens.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500