Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Chouffies delven onderspit in Drachten

Geplaatst op: 26 april 2015

De Chouffies zijn weer terug op plek 10, oftewel de plek die verplicht tot het spelen van nacompetitie. En daar zitten ze in Plopsaland niet op te wachten. De koffers staan immers al klaar in de paddestoel voor vertrek naar bounty-stranden en verre oorden. Hopelijk hoeven die reisjes niet geannuleerd te worden, maar ja dan dient er volgende week op Camp Weteros wel gewonnen te worden.

Gisteren in het Friese Drachten zat winst er eigenlijk geen moment in tegen concurrent Drachtster Boys. De gastheren startten veel scherper en twee keer onoplettendheid bij corners betekende 2-0 en verder een kansloze middag. Uiteindelijk dropen de kabouters af met een 4-0 nederlaag. Ook raakten de Chouffies weer een speler kwijt in de persoon van Victorrosi van Dam met een vervelende bovenbeen blessure.

Drachtster Boys sprong zo over Sportclub heen en bezit momenteel plekje 8 met 25 punt. Balk heeft een puntje minder en de Chouffies staan met 23 punctos dáár weer een puntje achter. Volgende week staat de laatste wedstrijdronde op het programma. Een geluk voor Red Garnaal & Co is dat Balk tegen Drachtster Boys speelt. Sportclub speelt thuis tegen het al uitgespeelde DZOH. Winst betekent dus overleving en daadwerkelijk vakantie. Lezers, steun ons dan ook om half één aanstaande zaterdag in deze Do-or-Die wedstrijd voor de kabouterkes..!!

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500