Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Polderbewoners met wapens opgepakt

Geplaatst op: 27 april 2015

In de nacht van zondag 26 op maandag 27 april werden twee 20-jarige mannen uit Lelystad op de Zwolse Rieteweg aangehouden voor verboden wapen bezit.

De beveiliging van een dance event aan de Rieteweg had een tip gekregen dat er op de parkeerplaats een voertuig stond met daarin wapens, waaronder een honkbalknuppel. Na controle werd in het desbetreffende voertuig een honkbalknuppel gezien. De Lelystedelingen, de eigenaar en een andere inzittende van de auto, werden hierop aangehouden voor overtreding van de Wet wapens en munitie. Proces-verbaal wordt voor beide opgemaakt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500