Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zaterdag weer het duel van het jaar

Geplaatst op: 27 april 2015

Komende zaterdag vindt alweer de vijfde editie plaats van de wedstrijd tussen Sportclub 9 en het team van Mensen met een Beperking.

Wat als een eenmalige actie begon 5 jaar geleden is niet meer weg te denken uit de Genemuider gemeenschap. Elk jaar meer toeschouwers , weer of geen weer. Het voornaamste doel is om met z’n allen een leuke middag te beleven en dat is altijd nog gelukt. Wat nog nooit is gelukt dat Sportclub 9 wist te winnen van dit team met geweldige talenten, elk jaar komen er wel weer wat talenten bij die Sportclub 9 te kijk zetten. Spektakel alom.

Verloting: ook koppelt Sportclub 9 in samenwerking met de Supportersvereniging van SC Genemuiden een mooie verloting aan deze wedstrijd. De opbrengst wordt verdeeld onder 2 goede doelen, 1 binnen en 1 buiten Genemuiden. Dit jaar gaat de opbrengst naar Ons Zwemuurtje in Genemuiden. Dit is een groep vrijwilligers die mensen met een beperking zaterdags ‘smorgens 1 op 1 begeleid met het zwemmen. Het 2e goede doel is Stichting Sampark, initiatief van de Venture Group uit Genemuiden die kinderen in India helpen met een betere toekomst. Stichting Sampark zet zich in voor onderwijsprojecten voor de kinderen op het platteland van India en in de sloppenwijken van New Delhi.

Koop loten, in totaal 20 prijzen te winnen ; 1e prijs Reischeque €500,- 2 e prijs Mobiele Airco twv € 399,- , 3e prijs Smart TV € 350,- en nog vele andere prijzen.

Komt allen naar Sportpark De Wetering , as zaterdag 2 Mei om 12 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500