Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Afval (bijna) op straat

Geplaatst op: 28 april 2015

Een bewoner van Genemuiden vraagt zich af of de Rova niet vaker het plastic afval moet ophalen. Hij stuurt foto’s van overvolle containers mee. “Met iets meer dan windkracht 3 had de gemeente weer veel opruimwerk moeten doen. Er gaat nu meer afval de natuur in dan nodig”, aldus de Genemuidenaar.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

7 thoughts on “Afval (bijna) op straat

 1. Hbeens schreef:

  En dan wordt er de dag erna als je je groene container aan de straat zet door iemand gewoon plastic bij ingegooid. ondertussen al de 3e keer. te triest voor woorden.

 2. gj schreef:

  Cor helemaal mee eens. Goed voorstel

 3. Cor schreef:

  Schoonmaak kar of beter indeuken, wij hebben de container bom vol en hebben ook 2 zakken extra nodig om alles te verzamelen ! De buren bij ons idem dito, we stampen alles goed aan Karel.
  De groene container doen ze 2 x per maand, laten ze die 1x per maand doen en het plastic 1x per 2 weken!

 4. gj schreef:

  Het is daarbij ook een heel gerustgesteld dat de rova dit zelf ook al voorzien heeft en vandaar een zogenaamde schoonmaak kar ter beschikking heeft gesteld

 5. Karel schreef:

  Deze foto is gemaakt voor de bejaarden woningen. Containers worden daar door de gezinnen netjes aan de straat gezet. De bewoners van de bejaardenwoningen verzamelen hun plastic in zakken en vullen daar de aan de weg staande containers mee….of zetten ze er los bij!

 6. Johan schreef:

  Je kan ook je verpakkingen beter indeuken, óf niet vergeten hem aan de weg te zetten. Met een gezin zoals ons, met 5 man, is het makkelijk te doen, en heb je hem ‘gewoon’ redelijk gevuld.

 7. Jan schreef:

  Genemuidenaar, maak je niet ongerust. Opruimen doet de gemeente niet als ’t weg waait en uit bezuinigingsoverwegingen komt de ROVA maar 1x keer per maand. Over 2 jaar moeten we alles zelf naar Hasselt brengen. Komt de ROVA helemaal niet meer. 🙂

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500