Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuider vossen lopen los in Nunspeet

Geplaatst op: 30 april 2015

Vanmorgen reden een twintigtal ouders richting Nunspeet om hun zoon of dochter (leerlingen van de Johannes Bogerman) te verrassen met een vossenjacht. De vossen liepen over de markt en door het centrum van Nunspeet onder het genot van een lekker zonnetje. Sommige ouders waren zo goed vermomd dat de kinderen ze zo voorbij liepen. Buitink schilders en Sportclub Genemuiden waren vertegenwoordigd en verder liepen er Afrikanen, Bolivianen, een clown, ouden van dagen enz. rond. Na afloop werd er gezamenlijk een bakje koffie of thee gedronken. Het was een gezellige boel. Morgen fietsen de kinderen weer richting Genemuiden na drie leuke dagen.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500