Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Icare deelt Appeltjes van Oranje uit

Geplaatst op: 30 april 2015

Op Koningsdag werden klanten van Icare verrast met ‘Appeltjes van Oranje’. De verpleegkundigen en verzorgenden van Icare vonden Koningsdag een mooie gelegenheid om hun klanten te verwennen met iets gezonds. ‘De Koning is jarig en Icare trakteert’ was het motto.

Wijkverpleegkundige Anna-Marie van den Berg legt uit: “Veel van onze klanten zijn door lichamelijke of geestelijke beperkingen niet meer in staat om naar buiten te gaan en mee te doen met de festiviteiten. Door onze klanten een presentje aan te bieden, wilden we hen extra bij deze Koningsdag betrekken.”

Icare in Hasselt, Genemuiden en Zwartsluis

Icare wil graag de goede dingen uit het leven voor iedereen bereikbaar maken, zoals zo lang mogelijk zelfstandig thuis blijven wonen. Daarom biedt Icare dag en nacht zorg aan mensen die dat nodig hebben. De wijkteams van Icare bieden verschillende soorten zorg. Naast hulp bij persoonlijke verzorging kunnen klanten ook terecht voor specialistische verpleging, zoals bijvoorbeeld palliatieve zorg, wond- en stomazorg en zorg voor mensen met diabetes of astma/COPD. En het speciale psychogeriatrische (wijk)team biedt zorg aan mensen met dementie.

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500