Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
24 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Rennen en grissen na het MVG-verspringen

Geplaatst op: 30 april 2015

Foto's Pieter Polman

Marlon Verhage en Anne van der Kolk leverden tijdens Superzaterdag de verste sprong af tijdens het NK Kortingspringen. Dat leverde ze niet alleen veel voordeel op in de Genemuider winkels, maar ook nog een minuut gratis winkelen bij respectievelijk Albert Heijn en Boni Genemuiden.

En dus raasden ze donderdagavond door de lokale supermarkten heen om het voordeel nog verder te vergroten. De Sportclub-middenvelder en de sportdocente beleefden daar veel plezier aan. Ze gingen af op prijzige, functionele en lekkere artikelen. Uiteindelijk bleek Verhage daarin het handigst: zij wist bij Albert Heijn Bart Knap 214 aan boodschappen bij elkaar te grijpen. Van der Kolk kwam bij de Boni tot ruim 130 euro.

Middenstandsvereniging Genemuiden feliciteert de winnaars. De MVG kijkt terug op een geslaagde Superzaterdag.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500