Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

‘Veteraan’ op de Maarten Luther

Geplaatst op: 1 mei 2015

Vandaag kreeg de Maarten Lutherschool veteraan Twan Hillebrand op bezoek. Hij heeft in meerdere landen als soldaat voor ons land gediend. Bij een veteraan denken wij vaak aan een oude opa, maar niets is minder waar, want deze veteraan is nog maar 45 jaar.

Hij heeft in verschillende landen willen bijdragen aan de orde in dat land. Tijdens de les heeft hij verschillende foto’s laten zien en verhalen verteld. Ook ging het over de 2e wereldoorlog. Uit die tijd bekeken de leerlingen ook nog kranten bekeken en ze onderzochten wat een paar schoenen in die tijd kostten…..

Al met al een hele leerzame en indrukwekkende morgen, wat ook weer perfect aansluit bij de komende dagen van dodenherdenking en bevrijdingsdag.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500