Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vijf man opgepakt bij knokpartij

Geplaatst op: 1 mei 2015

Vier mannen uit Zwolle (19-30) en een man uit Urk (19) zijn donderdagavond op de Zwolse Middelweg aangehouden voor openlijke geweldpleging, bedreiging, belediging en / of dronkenschap.

Het vijftal was met elkaar op de vuist gegaan, waarbij zij over en weer de nodige verwondingen opliepen. De 19-jarige Zwollenaar bedreigde bij zijn overbrenging naar het politiebureau de dienstdoende politiemensen met geweld en beledigde hen. Zij deden aangifte. Twee van de mannen waren zodanig onder invloed van alcohol dat zij niet op hun benen konden staan. In afwachting van hun verhoor is het vijftal ingesloten. Tegen hen wordt proces-verbaal opgemaakt

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500