Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bevrijder Genemuiden ‘hangt’ er weer netjes bij

Geplaatst op: 2 mei 2015

Foto's Pieter Polman

“Dat kan toch niet…”, dacht Flip Visscher toen hij onlangs met een schilderklus aan de Simondsstraat begon. Het straatnaambordje hing er redelijk verwaarloosd bij. “En dat terwijl deze straat is vernoemd naar de Canadese generaal die Genemuiden van de Duitsers bevrijdde. Die verdient een net bord”, zegt Visscher.

En dus bedacht hij samen met Einbert van Rees van Prestige een klein plan van aanpak. “Ik heb de afgelopen tijd het schilderwerk voor mijn rekening genomen. Dat was behoorlijk wat werk, omdat ik met een kurk moest schilderen. Prestige regelt het drukwerk en de montage. Op het bord staan nu ook de Canadese en Genemuider vlag. Wij hebben daarbij goed overleg gehad met de heer Altena van de gemeente”, vertelt Flip.

De twee Genemuider ondernemers hingen zaterdagochtend het vernieuwde bord weer op de oude plek, ter hoogte van de winkel van Albert Flier. Later op de planning staan de twee andere bordjes in de Simondsstraat. “We zijn begonnen met het bordje dat in de slechtste staat was. Mooi dat het er nu vlak voor Bevrijdingsdag weer netjes bijhangt.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Bevrijder Genemuiden ‘hangt’ er weer netjes bij

  1. Roelien schreef:

    Mooi geworden, Flip!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500