Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Oud-Genemuidense zamelt boodschappen in voor arme gezinnen

Geplaatst op: 2 mei 2015

Eline van ’t Noordende is de helft van Miranda Eline Voedselpakketten. Zij zamelt boodschappen in, maakt daar voedselpakketten van en deelt die uit aan arme gezinnen in de regio Zwolle. Op 4 september is er een benefietconcert in het Zwolse Hedon waar bekende en minder bekende bands optreden. Juust uit Genemuiden is er daar één van.

Steeds meer gezinnen leven in armoede. Sommige hebben zelfs geen geld om eten te eten. “En de drempel om familie of kennissen om hulp te vragen is groot. In het ergste geval moeten kinderen zelfs het huis uit omdat de ouders niet meer voor hen kan zorgen. En ja, dat gebeurt ook in Genemuiden”, legt Eline de problematiek uit. “Voordat de hulp op gang komt, ben je minimaal twee weken verder. Al die tijd is er dan geen voorziening die eten regelt. Daarom bieden wij noodpakketten aan.”

Meer over het werk van Eline op https://www.facebook.com/pages/Miranda-Eline-Voedselpakketten-Zwolle/810129449026409

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500