Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sportclub blameert zich in laatste thuisduel

Geplaatst op: 2 mei 2015

Sportclub Genemuiden kreeg in de laatste thuiswedstrijd in de Topklasse een ongenadig pak slaag van GVVV. In de eerste helft gingen de teams nog redelijk gelijk op. Jacco Riemens bracht Sportclub na een kwartier nog aan de leiding. Via onder meer twee keer Grot boog GVVV de achterstand ietwat geflatteerd om in een 1-3 voorsprong.

Na rust gingen de Veenendalers rustig door met scoren. Daardoor verpesten ze het laatste thuisduel allertijden van Berry Halfwerk en Herman van Dijk. Uiteindelijk bleef de teller steken op 1-7. Volgende week moet Genemuiden nog naar ONS Sneek en dan is het de vraag of en wanneer Genemuiden nog weer terugkeert in de Topklasse. Eerst wacht minimaal een seizoen hoofdklasse.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500