Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Sylvana en Shania in de prijzen

Geplaatst op: 3 mei 2015

Zaterdag organiseerde Landelijke Rijvereniging en Ponyclub Nieuwleusen een spring- en dressuurwedstrijd voor jonge talenten. Sylvana en Shania van Dijk gingen van start tijdens deze bixie wedstrijd en namen allebei prijzen mee naar huis. Zaterdag 2 april jl. ging Linda de Bruijn van start tijdens een dressuurwedstrijd voor paarden.

Tijdens de bixie wedstrijd te Nieuwleusen gingen zusjes Shania en Sylvana van Dijk beiden van start met hun pony Daisy. In de categorie AA behaalde Sylvana met 79 punten de eerste prijs in de dressuur. Ook tijdens het springen was Sylvana succesvol. Met een score van 33 punten nam zij de eerste prijs mee naar huis. Zus Shania ging van start in de categorie A. Zij reed een goede proef in de dressuur en met 73 punten won zij de tweede prijs. Tijdens het springen behaalde Shania de tweede prijs met 31 punten.

Linda de Bruijn en haar paard Eyecatcher gingen van start tijdens hun eerste outdoor dressuurwedstrijd te Nieuwleusen en deden dit met succes. De combinatie zette een goede proef neer en kreeg van de jury 192 punten. Dit was goed voor de tweede prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500