Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
18 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Vader en zoon pakken inbrekers bij buren

Geplaatst op: 6 mei 2015

Een 54-jarige man en een 24-jarige man uit Zwolle hebben dinsdagavond 5 mei een 26-jarige man uit Zwolle aangehouden. Hij wordt verdacht van diefstal uit een woning aan de Hasselterdijk.

De twee mannen, vader en zoon, hoorden gestommel in de woning van hun buren en besloten een kijkje te nemen. De verdachte kwam naar buiten en er ontstond een gevecht tussen de mannen. Een tweede verdachte ging er van door. De vader en zoon konden de man in bedwang houden totdat de politie kwam. De 54-jarige man heeft aangifte gedaan van mishandeling. De verdachte moest nog worden behandeld in het ziekenhuis voordat hij is overgebracht naar het politiebureau.

Getuigenoproep

Agenten hebben in de omgeving met een politiehond en een warmtebeeld camera gezocht naar de tweede verdachte, maar troffen hem niet meer aan. Vermoedelijk gaat het om een blanke of licht getinte man met een grijs shirt. Hij is ongeveer 1.70/1.75 meter lang. De man is vanaf de Hasselterdijk in de richting van Hasselt gerend. Mensen die iemand hebben zien lopen die voldoet aan dit signalement worden verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500