Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Veel op stapel in het centrum van Genemuiden

Geplaatst op: 7 mei 2015

Er staat dit jaar nog veel op stapel in het centrum van Genemuiden. Met de huidige werkzaamheden bij de Readshop is het werk nog lang niet klaar. Binnenkort komt er bijvoorbeeld een stalling voor 21 fietsen bij de nieuwe HEMA. Ook komt er bij het nieuwe terras van ’t Olde Staduus nog ruimte voor negen fietsen. Mogelijk komt er in een later stadium ook nog een stalling aan de voorkant.

Een volgende fase begint op 1 juli. Dan worden twee panden aan de Westerkaai, waaronder de oude Expert, omgebouwd tot Regiobank. Omdat daardoor mogelijk de straat wordt beschadigd, is afgesproken dat een klein deel van de huidige werkzaamheden pas na 1 oktober wordt afgerond. Met geld van de provincie komt er in het gebied ook nog nieuwe verlichting.

Later dit jaar staan de bouw van een nieuwe sanitaire voorziening in de haven en werkzaamheden aan de kop van de haven en het Havenplein nog op stapel.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500