Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Bente verkoopt smoothies voor Nepal

Geplaatst op: 8 mei 2015

Foto's: Enrico Kolk

Bente van der Steeg verkoopt vanmiddag smoothies bij De Langes’ Versplein. De opbrengst is voor de slachtoffers van de allesverwoestende aardbeving in Nepal. Het is erg druk, bij Bente aan de kraam. De smoothies die bestemd waren voor de losse verkoop, zijn allemaal uitverkocht. De opbrengst: 635 euro, zo meldt De Lange op Twitter.

“We hebben nu dus geen losse verkoop meer, maar mensen kunnen nog tot 18:00 bij ons bestellen. Die smoothies zijn dan dinsdag bij De Lange af te halen”, vertelt Brenda, de moeder van Bente. De actie wordt dan niet voortgezet.

De zesjarige Bente krijgt veel positieve reacties, zegt ze. “De mensen zeggen allemaal van ‘goed bezig en leuke actie enzo’.” Ze kwam op het idee om de actie te houden vanwege een stelling van het Jeugdjournaal. “Daar was de stelling dat kinderen ook iets moeten geven aan giro 555. En ik vind dat ik dan ook iets moet geven.” Ze trommelde zelf ‘helpers’ op die haar assisteren bij de verkoop. De smoothies worden gemaakt door Carin de Lange.

Per smoothie gaat er twee euro naar Nepal. Er zijn vier smaken: aardbei, mango, bosvruchten en sinaasappel/kiwi. Bestellen en al geplaatste bestellingen afhalen kan tot 18:00 uur. 

Gepubliceerd door Enrico Kolk

One thought on “Bente verkoopt smoothies voor Nepal

  1. Diniggie schreef:

    Top actie , Bente!!!

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500