Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
10 december 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Aanhoudingen na ongeval

Geplaatst op: 11 mei 2015

De politie heeft maandagnacht twee mannen aangehouden die vermoedelijk betrokken waren bij een ongeval die zondag rond 23.30 uur plaatsvond op de Verkavelingsweg. Beide mannen waren vermoedelijk onder invloed van alcohol.

Voorbijgangers zagen rond 23.30 uur dat er een auto op de kop in een sloot aan de Verkavelingsweg lag. Ze alarmeerden de hulpdiensten en gingen op zoek naar de inzittenden van de auto. Agenten hebben met behulp van een politiehond en een warmtebeeldcamera meegezocht, maar ze hebben niemand gevonden. Op grond van het kenteken en een achtergelaten portemonnee konden ze wel achterhalen wie er vermoedelijk in de auto hadden gezeten.

Onderzoek

Later die nacht zagen agenten die twee personen lopen over de Verkavelingsweg. Het ging om twee mannen van 26 en 34 jaar uit Zwolle. De mannen waren (licht) gewond, roken naar alcohol en één van hen beschikt niet over een rijbewijs. Daarnaast bleek dat ze allebei nog boetes hadden openstaan. Ze zijn meegenomen naar het politiebureau. Onderzoek moet uitwijzen wie er achter het stuur heeft gezeten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500