Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Slurink en Kisteman in de prijzen

Geplaatst op: 11 mei 2015

Afgelopen weekend organiseerde Paardensport vereniging Vollenhove een outdoor dressuur- en springwedstrijd voor paarden en pony’s. Leden van de Zwartewaterruiters reisden af naar Vollenhove en namen prijzen mee naar huis. Eerste prijzen waren er onder andere voor Giovanna Slurink en Dian Kisteman.

In de klasse M1 ging Giovanna Slurink van start met haar paard Dievittorio. De combinatie zette na vijf maand afwezigheid op wedstrijdniveau twee goede proeven neer. De jury beloonde haar met 194 punten in de eerste proef en in de tweede proef kreeg zij een topscore van 210 punten. Dit resultaat was goed voor twee maal de eerste prijs. Dian Kisteman en haar paard Whistler kwamen aan start in de klasse L1. De eerste proef kreeg zij van de jury 204 punten en nam hiermee de eerste prijs mee naar huis. In de tweede proef reed de combinatie naar de tweede prijs met 188 punten.

Noa Busweiler kwam met haar pony Pepper Boy aan start bij zowel het springen als bij de dressuur. De combinatie sprong in het eerste parcours in de klasse B categorie D naar de zevende prijs met 72 stijlpunten. Tijdens de dressuur zette Noa Busweiler een mooie proef neer in de klasse B. Van de jury kreeg zij 191 punten en ze won hiermee de vierde prijs.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500