Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
28 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Tess en Melle winnen kinderfeestje

Geplaatst op: 11 mei 2015

Tess Geertman uit Zwartsluis en Melle Driessen uit Sint Jansklooster hebben de kinderwedstrijd van natuurboerderij Weidevol gewonnen. Ze maakten een prachtige weidevogel en leverde die in tijdens de drukbezochte open dagen van begin mei.

Beide kinderen winnen een kinderfeestje voor zeven personen. “Het was moeilijk kiezen uit de tientallen inzendingen, maar uiteindelijk hebben we besloten om voor originaliteit te gaan”, vertelt Leanne Spans van Weidevol. Zij kijkt terug op een mooie officiĆ«le opening en twee open dagen. “Wij zagen best een beetje op tegen deze festiviteiten, maar uiteindelijk was het fantastisch. Wij mochten meer dan duizend bezoekers ontvangen. Ontzettend leuk”, aldus Spans.

Volgens haar is het leuk om een kinderfeestje te houden op Weidevol. Dat kan op woensdag- en vrijdagmiddag en op zaterdag. “Straks hebben we een mooie natuurspeelplaats. Ook kunnen kinderen met schepnetjes het leven in de sloot bekijken en met een vogelzoekkaart en een knapzak het veld in. Verder hebben we verschillende leuke spelletjes. En natuurlijk beginnen we het feestje met lekkere pannenkoeken of een broodje knakworst.”

Buiten de kinderfeestjes is Weidevol ook een vergaderlocatie. Veel groepen hebben de bijzondere plek aan de dijk naar Vollenhove al ontdekt. Kijk voor meer informatie op www.weidevol.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500