Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Corsovirus waart alweer rond

Geplaatst op: 13 mei 2015

Langzamerhand raken Sint Jansklooster en omgeving weer in de ban van het Bloemencorso. De eerste bouwlocaties zijn geopend. De corsogroepen hebben hun ontwerp uiteraard al lang klaar. Met welk bouwwerk zij het corso ingaan, laten ze op 29 mei aan belangstellenden zien. Dan is de jaarlijkse presentatieavond in het Dorpshuis.

De opzet daarvan is dit keer anders dan in voorgaande jaren. Er is geen avondvullend presentatieprogramma met gasten en interviews, maar de dertien wagen presenteren zichzelf. Ook worden er films getoond die de afgelopen jaren rond het corso zijn gemaakt. De avond begint om 20.00 uur.

De organiserende Christelijke Oranjevereniging Sint Jansklooster (COV) heeft de afgelopen tijd bijna tweehonderd nieuwe leden mogen begroeten. Dat is het resultaat van een ledenwerfactie onder de bewoners van Sint Jansklooster. Het bestuur van de COV is blij met zoveel nieuwe leden.

Al het nieuws over het Bloemencorso is binnenkort weer te volgen op www.corsoklooster.nl De lokale webbouwer Alluard Weijs heeft daarvoor een nieuwe site gerealiseerd.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500