Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Feenstra loopt de Elfstedentocht

Geplaatst op: 13 mei 2015

Vanochtend startte Feenstra in Sloten

Op een Elfstedentocht in de winter kun je niet wachten en dus zijn er steeds meer andere sportvarianten tussen de elf Friese steden. Zoals de Elfstedentocht te voet. Genemuidenaar Andre Feenstra doet dat deze week met een hele serie andere mensen. Feenstra heeft dag twee achter de rug: 44 kilometer van Sloten naar Workum. “Wie heeft er nog een paar frisse voeten over, liefst maat 46…”, zegt de DA-drogist op Facebook.

Feenstra loopt de laatste jaren flinke afstanden om zijn suikerspiegel onder controle te houden. Eerder liep hij onder meer lange afstanden in Zweden. Ook deed hij mij aan de Iceland Challenge die ook op tv werd uitgezonden.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500