Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Herken kindermishandeling

Geplaatst op: 13 mei 2015

Het jongerenwerk in Zwartewaterland biedt een cursus herkennen van kindermishandeling aan voor vrijwilligers. Dit kunnen vrijwilligers zijn in de jeugdsozen, maar ook andere geïnteresseerden zoals vrijwilligers van scouting, sportverenigingen kerken en andere organisaties waar vrijwilligers werkzaam zijn die veel met kinderen / jongeren werken.

De cursus wordt verzorgd door de YMCA en deelname is gratis. Aankomende woensdag 20 mei van 20.00 tot ongeveer 22.00 uur is de cursus in de jeugdsoos Esclusa in Zwartsluis aan de Arembergerstraat 1. De cursisten leren de signalen van kindermishandeling herkennen en kunnen hun vragen stellen aan de trainers. Wilt u deelnemen aan deze cursus dan kunt u zich aanmelden bij jongerenwerker Myrthe Lugtmeier: m.lugtmeier@welzijnmw.nl Tel.nr: 06-24917442

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500