Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
2 maart 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Scouting weer weg uit Genemuiden

Geplaatst op: 14 mei 2015

De Pieter Marits Scoutinggroep uit Zwartsluis is richting Harderwijk vertrokken. De scoutinggroep verbleef voor een paar dagen in de Genemuider binnenhaven om zo gemakkelijker te vertrekken. De groep heeft ook een groot aantal leden uit Genemuiden. Ze zijn nu onderweg naar de jaarlijkse bakswedstrijden die dit jaar bij de scouting groep in Harderwijk gehouden worden.

Dit is een 3-daags kamp waarbij de zeeverkenners (kinderen van 11 tot en met 16) het in boten tegen elkaar opnemen in verschillende activiteiten. Alle scoutinggroepen uit de regio doen mee: Giethoorn, Meppel, Zwartsluis, Harderwijk, Elburg, twee uit Zwolle en twee uit Kampen. De winnaar neemt uiteindelijk de fel begeerde bel en roem mee naar huis. “Iedereen zal een hoop plezier beleven”, aldus de leiding van de scoutinggroep.

Gepubliceerd door Enrico Kolk
Van Dijk Containers 500