Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Voorstelling over Verdronken Dorp

Geplaatst op: 15 mei 2015

Onze zustersite Zwartsluis Actueel organiseert in samenwerking met Deel Vier in Baarlo de theatervoorstelling Storm over Beulaeke. Actrice Janne IJmker vertelt op indringende wijze het verhaal van het verdronken dorp. Op amper tien kilometer vanĀ Genemuiden maar veel inwoners kennen de geschiedenis niet.

De toegankelijke voorstelling van IJmker is daarom interessant voor veel regiobewoners. Zij kruipt in de huid van een oud-bewoonster van Beulaeke, waarvan de herinneringen nu nog in de Beulaker liggen. Ter hoogte van het oude kerkhof staat sinds vorig jaar een opvallend kunstwerk.

De voorstelling in Deel Vier bij Baarlo is op maandagavond 18 mei, aanvang 19.30. Aanmelden kan nu op redactie@genemuidenactueel.nl. Inclusief een kopje koffie met wat lekkers is de entreeprijs voor de voorstelling 5 euro.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “Voorstelling over Verdronken Dorp

  1. Han Pas schreef:

    Graag wil ik me aanmelden met 2 personen.
    Ik heb dit op alle manieren geprobeerd, maar krijg telkens retour.

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500