Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Meisjes C1 tweede op NK

Geplaatst op: 16 mei 2015

Foto Sportclub

De Meisjes C1 van Sportclub Genemuiden eindigden zaterdag knap als tweede op het Nederlands Kampioenschap talenten in Heiloo. In dat dorp onder de rook van Alkmaar verloren ze de finale nipt met 1-0 van Reiger Boys. Desondanks een heel knap resultaat.

Er deden zestien teams uit heel Nederland mee. Nadat de ploeg uit Genemuiden de poulefase ongeslagen en zonder puntverlies door kwam gingen ze verder voor plaats 1 t/m 8.
De volgende wedstrijd werd gewonen met 3-1  waardoor ze door gingen naar de laatste vier. Het lukte ook om de volgende wedstrijd om te zetten naar winst, alleen hier moest wel penaltyreeks voorgenomen worden. De finale was daarmee een feit. En die ging helaas verloren. “Het is toch zeker iets om trots op te zijn dat het ze gelukt is om 2e te worden van Nederland”, aldus leider Harold Bruintjes.

De dag werd afgesloten met een gezellig etentje bij de chinees, aangeboden door de sponsor TCC modexpress.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500