Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fanfare bedankt bevolking

Geplaatst op: 17 mei 2015

Kosten voor instrumentarium, uniformen, opleiding jeugdleden, huisvesting etc. zijn hoog en kan de muziekvereniging niet alleen uit contributies en subsidie betalen. Daarom is de club helaas genoodzaakt om een aantal malen per jaar een beroep te doen op de bevolking. In het najaar door middel van de snertverkoop en in het voorjaar door de collecte. Zo gingen afgelopen week onder begeleiding van de drumband Hasselts Fanfares leden en sympathisanten op pad voor de jaarlijkse huis-aan-huis collecte. Voor uw gift wil de vereniging de bevolking hartelijk bedanken, want zonder u lukt het niet de kop boven water te houden.

Komende weken kunt u nog diverse optredens van Hasselts Fanfare bijwonen. De intocht van de wandelvierdaagse Hasselt en Genemuiden, diverse optredens van de Hakkapel en op vrijdag 19 juni aanstaande wordt de bevolking getrakteerd op het spectaculaire concert ‘Watermusic’ met Voorwaarts Zwartsluis in de binnenhaven van Genemuiden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500