Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Zes aanhoudingen bij Zwols festival

Geplaatst op: 17 mei 2015

Gedurende het festival Wildness bij de Wythmenerplas zijn zaterdag zes mannen aangehouden voor verschillende delicten.

Vier van hen werden op het terrein door beveiligers aangehouden voor harddrugsbezit en overgedragen aan de politie. De harddrugs werd in beslag genomen en na verhoor werden zij alle vier met een proces-verbaal heengezonden. Een andere man, waarbij door de beveiligers ook werd geconstateerd dat hij harddrugs bij zich had, verzette zich dusdanig bij zijn aanhouding dat hij werd aangehouden voor zowel mishandeling als harddrugsbezit. Van deze 24-jarige man uit Nunspeet werd de drugs eveneens in beslag genomen en hij is voor nader onderzoek ingesloten.

De zesde persoon, een 30-jarige Zwollenaar, werd naar afloop van het festival aangehouden toen hij niet wilde luisteren naar aanwijzingen van een politieman, zich vervolgens weigerde te legitimeren en zich tijdens de aanhouding verzette en de agenten beledigde. Ook hij is voor nader onderzoek ingesloten.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500