Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 oktober 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fietsen voor Cuba

Geplaatst op: 18 mei 2015

Ten bate van de diaconale hulp op Cuba wordt zaterdag 23 mei een fietstocht gehouden. Een commissie van de Gereformeerde Gemeente organiseert dit jaarlijkse evenement.

Waar de route loopt, is een verrassing. Wel is bekend dat er een bezoek gebracht wordt aan de nieuwe boerderij van de familie Van Ommeren aan de Groenesteeg. “Een fietstocht die de moeite waard is om mee te fietsen”, laat de commissie weten.

Op de rustpunten is er onder andere koffie, thee, ijs en fruit te koop. Voor de kinderen van een tot en met acht jaar is er een ballonwedstrijd. Oudere kinderen tot en met twaalf jaar kunnen een puzzel maken. Dit jaar is er, in tegenstelling tot voorgaande jaren, geen route die met de auto gemaakt kan worden. “Met name het rustpunt voor het eten is moeilijk bereikbaar per auto”, aldus de commissie. Achterblijvers en fietsers die terug zijn, kunnen vanaf 14.00 uur foto’s van de tocht bekijken in de kerk.

Inschrijven kan zaterdag tussen 10.45 en 11.45 uur bij het kerkgebouw van de Gereformeerde Gemeente, de Jachin en Boazkerk, Taghof 3. Deelname kost 15 euro voor een gezin dat bestaat uit vader, moeder en thuiswonende kinderen. Een volwassene betaalt 3,50 en een kind 2,50 euro.

Download hier de flyer.

Gepubliceerd door Harm van Wendel
Van Dijk Containers 500