Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
8 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Marijn de Vries te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé

Geplaatst op: 18 mei 2015

Marijn de Vries is op donderdag 18 juni te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé in De Kaaihof. De Zwolse is journaliste en werd op latere leeftijd nog profwielrenster. Dat begon als een experiment om te kijken of het mogelijk is om na je dertigste toch topsporter te worden, maar ondertussen is De Vries al jaren een succesvol wielrenster. Daarnaast schrijft ze artikelen, columns en boeken en ze is een graag geziene gast in televisieprogramma’s.

Naast De Vries komen er weer een aantal lokale sporters naar het Sportcafé. Die namen maken we de komende weken bekend. Het Genemuiden Actueel Sportcafé staat voor de derde keer op het programma. Eerder waren onder meer te gast Rene Ruitenberg, PEC-directeur Jansen, Martijn Jansen, Hans van Dijkhuizen, Pascal Eenkhoorn en Wim Dillen.

Ook dit keer is de avond in De Havenkamer weer gratis. De vorige keer zat de locatie bomvol, daarom is aanmelden weer handig. Dat kan via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500