Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

EHBO aan kinderen en baby’s

Geplaatst op: 19 mei 2015

Het GHOR-bureau van Veiligheidregio IJsselland organiseert samen met het Rode Kruis een aantal workshops EHBO aan baby’s en kinderen in heel IJsselland. Per klas kunnen 14 mensen mee doen en deelname is gratis. Op 27 en 28 mei en op 2 juni worden de  workshops aangeboden in gemeente Zwartewaterland. Er zijn nog voldoendeplaatsen over. Mensen worden geworven via de consultatiebureaus, maar misschien wilt u er ook aandacht aan schenken op uw website/krant? De workshop wordt ’s avonds gehouden van 19.00 tot 23.00 uur. In Genemuiden op 27 mei, in Hasselt op 28 mei en in Zwartsluis op 2 juni.

In deze workshop leren de deelnemers de basishandelingen Eerste hulp aan baby’s en jonge kinderen. Kijk op www.kindeneerstehulp.nl voor meer informatie. Hier kunnen mensen zich ook inschrijven.

Gepubliceerd door Erik Driessen

One thought on “EHBO aan kinderen en baby’s

  1. Tamara schreef:

    Genemuiden is al volgeboekt! Helaas….

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500