Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Kinderkoor Uniek zoekt zangtalent

Geplaatst op: 19 mei 2015

Kinderkoor Uniek zoekt jong zangtalent. Uniek is een christelijk kinderkoor, maar wil ook wel eens liedjes van Kinderen voor Kinderen of iets dergelijks zingen. Er komen namelijk een aantal leuke optredens aan. “Op zondag 14 juni zingen we in de ochtenddienst (kinderdienst) in de Gereformeerde Kerk. Hiervoor willen we graag nog gaan oefenen op vrijdag 5 en 12 juni. We oefenen altijd drie kwartier van 16.30 uur tot 17.15 in ’t Olde Stadhuus op de eerste verdieping”, vertellen Jacqueline en Marieke.

“Ook gaan we na de vakantie oefenen voor Genemusiment op 19 september. We mogen zingen in D’Hof. Ook daar kunnen we natuurlijk altijd nieuwe stemmen voor gebruiken. Lijkt dit je nu iets om gezellig bij ons te komen zingen, dan zien we je graag op vrijdag 5 juni om 16.30 uur.”

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500