Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
1 december 2020 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Alinda houdt sponsorloop voor Roemenië

Geplaatst op: 20 mei 2015

Alinda Visscher uit Genemuiden houdt op zaterdag 6 juni bij voldoende animo een sponsorloop voor jong en oud. Dat doet ze om geld binnen te halen voor Roemenië. Ze hoopt daar deze zomer te gaan klussen en ouderen bezoeken. “Ik ga naar Oradea toe”, vertelt ze. “De armoede is daar groot en we hebben daar contacten.”

Mensen die meedoen kunnen rennen/lopen rond het grasveld bij de kinderboerderij Taghof in Genemuiden. “Ik hoop op een goede opkomst van jong en oud”, zegt Alinda. “Er is heel wat geld nodig.”

Deelnemers kunnen zich aanmelden via sponsorroemenie@gmail.com. Zij krijgen dan een sponsorformulier toegestuurd. Deelname is gratis, voor een versnapering wordt gezorgd. De sponsorloop begint om 10.00 uur.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500