Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
20 juli 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Collecte voor Siriz

Geplaatst op: 21 mei 2015

Siriz, organisatie voor preventie, ondersteuning en zorg bij onbedoelde zwangerschap, collecteert van 26 tot 30 mei in Genemuiden, Grafhorst en Wilsum. Met de opbrengst van de collecte wil Siriz de hulpverlening dichterbij brengen, zodat meer meisjes en vrouwen van de hulpverlening gebruik kunnen maken.

Siriz is een professionele organisatie voor iedereen die met een onbedoelde zwangerschap te maken heeft. Siriz biedt hulp bij het maken van een keuze en waar nodig opvang. We hebben oog voor de toekomst van moeder, vader en (ongeboren) kind. Voor bewustwording en preventie gaan we in gesprek met jongeren. Jaarlijks bereiken we 20.000 scholieren met voorlichting en begeleiden we 2.500 hulpvragen. Siriz biedt opvang aan 16 jonge moeders bij Siriz Opvang. Er zijn zeventien lokale hulpposten door heel Nederland.

Voor meer informatie: www.siriz.nl.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500