Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
27 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Echtpaar Bakker-Verhoek halve eeuw getrouwd

Geplaatst op: 22 mei 2015

Op 26 mei 1965 traden Klaas Lambertus en Jannesien Antje Elisabeth met elkaar in het huwelijk te Genemuiden. Burgemeester Bilder gaat hen vijftig jaar later persoonlijk feliciteren met het 50-jarig huwelijksjubileum.

Klaas en Jansje zijn beiden zijn geboren en getogen in Genemuiden. Ze leerden elkaar daar ook kennen. Het echtpaar kreeg drie zoons (en drie schoondochters), drie kleinzoons en drie kleindochters.

Klaas was rietsnijder van beroep. Later werd hij veehouder en riethandelaar. Jansje werkte bij een naaimachinehandel. Zij gaf instructies aan dames die een elektrische naaimachine hadden aangeschaft. Het demonstreren ging haar goed af. Haar werk was tevens haar hobby. Beiden mogen heel graag zingen. Klaas is nog steeds lid van Stereo. Ook Jansje was jarenlang lid van de zangvereniging.

Zij houden hun conditie op peil door wekelijks te fitnessen. Klaas werkt af en toe nog wel eens mee in de riethandel. Jansje  zit nog wel eens achter de naaimachine. Het gouden huwelijksjubileum wordt met een etentje in besloten kring gevierd.

 

 

 

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500