Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Groot concert in Genemuider binnenhaven

Geplaatst op: 22 mei 2015

Evenals vorig jaar zomer hebben de muzikanten van Hasselts Fanfare en Voorwaarts Zwartsluis de handen ineen geslagen voor het evenement ‘Watermusic’. Dit nieuw gelanceerde evenement waarbij een optreden wordt verzorgd vanaf pontons op het water was namelijk een enorm succes!

Dit keer is gekozen voor een prachtige locatie: de binnenhaven van Genemuiden en wel op vrijdag 19 juni aanstaande. Het ruim 100 (!) koppige orkest zal een performance neerzetten met fantastische muziek voor jong en oud. Speciale gast is dit keer chansonnière Davine.

In 2009 won zij de Dutch Model Awards Publieksprijs en zij is werkzaam als mannequin in binnen en buitenland. Maar na het horen van Cent Mille Chansons van Frida Boccara wist Davine het zeker: ze wilde Franse Chansons gaan zingen! Daarna ging het snel. Ze won het Concours de la Chanson in 2012, trad op voor televisie en radio en zette zelfs al stappen in het buitenland. Oktober 2013 kwam haar Debuutalbum ‘Davine’ uit, een verzameling van de fijnste Chansons. Deze kreeg lovende recensies! Met haar warme stem en charmante performance pakt zij het publiek in. Van prachtige meeslepende ballades tot aan een waterval van woorden in een duizelingwekkend tempo.

Voor diegene die alvast een voorproefje wil; Davine is binnenkort, 5 juni aanstaande, al in Zwolle voor twee concerten op cultuurschip Thor tijdens het festival Zwolle Unlimited.

Naast de overbekende Franse nummers als ‘Pour en flirt’ , ‘Oh, Champs Elysées’ en ‘La vie en rose’ die samen met Davine gedaan worden, kunt u genieten van gouwe ouwe waaronder ‘Matrimony’ van Gilbert O’ Sullivan, ‘American Trilogy’ van Elvis, een ABBA-medley en filmmuziek. Kortom een zeer gevarieerd programma.

Vanaf 21.00 uur kunt u genieten van dit bijna twee uur durend concert, waarmee tevens het toeristisch vaarseizoen Zwartewaterland wordt geopend.

 

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500