Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
3 juni 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Hennie in ’t Hof ook naar Sportcafé

Geplaatst op: 22 mei 2015

Hennie in ’t Hof is de tweede gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé op donderdag 18 juni. De fysiotherapeut uit Schalkhaar is komend seizoen trainer van Sportclub Genemuiden. Tijdens het interview met Gert Jan van den Berg gaat hij zich ongetwijfeld voorstellen en uitleggen of en hoe hij Genemuiden weer naar de Topklasse kan brengen.

Eerder deze week konden we al melden dat de Zwolse journaliste, schrijfsters en profwielrenster Marijn de Vries aanwezig zal zijn in De Kaaihof. Het Sportcafe begint dan om 20.00 uur. Aanmelden is raadzaam, omdat de vorige editie met zestig bezoekers was ‘uitverkocht’. Dat kan via redactie@genemuidenactueel.nl

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500