Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
21 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Eenkhoorn en Van Dalfsen ook naar Sportcafé

Geplaatst op: 24 mei 2015

Chiara Eenkhoorn en Joyce van Dalfsen zijn op 18 juni ook te gast in het Genemuiden Actueel Sportcafé. Deze gymnasten van EGSV zijn de afgelopen jaren beide Nederlands kampioen geweest. Ze vertellen meer over hun bijzondere en acrobatische sport acrogym en wat er voor nodig is om bij de top van Nederland te geraken.

Andere gasten in de Havenkamer van De Kaaihof zijn de nieuwe Sportclub-trainer Hennie in ’t Hof en de Zwolse profwielrenster/journaliste Marijn de Vries. De andere drie gasten maken wij later nog bekend. Allemaal worden ze ongeveer een kwartier geïnterviewd door Gert Jan van den Berg. Het is voor de derde keer dat het Genemuiden Actueel Sportcafé wordt gehouden.

Aanmelden is vanwege de drukte van de vorige editie handig. Dat kan door een mail te sturen naar redactie@genemuidenactueel.nl of door even op dit bericht te antwoorden.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500