Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 februari 2021 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Fuite en Bakker leiden in De Wijk

Geplaatst op: 24 mei 2015

Afgelopen weekend reisden veel leden van de Zwartewaterruiters af naar het jaarlijkse Concours Hippique voor paarden en pony’s in De Wijk. Eerste prijzen waren er voor Jeanine Fuite en Mirthe Bakker. Giovanna Slurink ging van start tijdens Concours Hippique Eext.

In De Wijk ging Jeanine Fuite van start met haar voshengst Great Pleasure. In de klasse B sprong de combinatie een nette en foutloze ronde. De jury beloonde haar met 78 stijlpunten en hiermee won zij de eerste prijs en een mooie statiedeken. Ook Riëlke Roeland was succesvol tijdens CH De Wijk. Met haar paard Everglade sprong zij in de klasse L naar de elfde prijs. In de klasse M reed Riëlke Roeland met haar paard Emmely naar de achtste prijs. In de klasse B ging zij van start met haar paard Gadget en won hiermee de derde prijs in het eerste parcours. Met Future sprong Riëlke naar de zevende prijs in het eerste parcours. In dezelfde klasse reed zij met Gangster naar de vierde prijs in het tweede parcours. Dressuuramazone Dian Kisteman ging met haar paard Whistler van start in de klasse L1. De combinatie zette een mooie proef neer en met 197 punten nam zij de tweede prijs mee naar huis.

Bij de pony’s was Mirthe Bakker, na haar succes van vorige week, opnieuw goed op dreef met haar pony Sultan. In de klasse L2 categorie A/B/C zette zij een goede proef neer en kreeg van de jury een mooie score van 205 punten. Dit resultaat was goed voor de eerste prijs. Ook Noa Busweiler ging van start tijdens CH De Wijk. Met haar pony Pepperboy sprong zij in het tweede parcours van de klasse B categorie D naar de tweede prijs.

Te Eext ging Giovanna Slurink van start met haar paard Dievittorio. In een groot deelnemersveld van 29 combinaties in de klasse M1, zette zij twee goede proeven neer. Van de jury kreeg zij 199 en 193 punten en hiermee nam zij de derde en de vierde prijs mee naar huis.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500