Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
25 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Nationale Bemoedigingsdag voor het eerst in Genemuiden

Geplaatst op: 25 mei 2015

Al 8 jaar is er ieder voorjaar een Nationale Bemoedigingsdag in ons land, dit jaar voor het eerst in Genemuiden in de gemeente Zwartewaterland in de kop van Overijssel. Op zaterdag 6 juni worden de deelnemers ontvangen in ’t Olde Staduus aan het Havenplein. Een prachtige locatie waar je vanuit de ontmoetings- en trainingsruimten een geweldig uitzicht hebt op de haven en de rivier het Zwartewater.

Het team van de Schoenaker Academie, dat de dag organiseert, verwacht ook nu weer gasten vanuit het hele land en uit de eigen regio. In het eerste deel van het ochtendprogramma spreekt Theo Schoenaker over de Individualpsychologie, de basis van het werk binnen de Schoenaker Academie, en Haleh Djavdan, Lead Encouragement, introduceert de Ambassadeurs voor Bemoediging 2015 die vertellen over hun motivatie en ervaringen.

“Het wordt echt een gave dag” vertellen Mienke Oostijen en Katja Göpfert, beiden ervaren trainer en counselor, die de workshop “Shine, laat zien wie je bent” leiden. Mienke vervolgt: “ Nieuwe ideeën voor het leven is het thema van de dag, en we hebben een sprankelend programma in elkaar gezet, waar mensen profijt van hebben in hun werk, in de sociale contacten en in hun relatie, het zet mensen in hun kracht” aldus Mienke. En Katja vult aan “ Het belangrijkste doel van de dag is dat mensen, mannen en vrouwen van alle leeftijden, hun kwaliteiten beter leren kennen en ervaren hoe ze die kunnen inzetten in hun dagelijks leven. Op die manier leveren ze hun bijdrage aan meer vrede en harmonie in de gezinnen, op de scholen, in hun werk en overal waar mensen met mensen samen-werken „.

Heb je ook belangstelling voor deze dag, meld je dan vandaag nog aan bij www.nationalebemoedigingsdag.nl of bel met Marry Oostijen 038-3856543

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500