Al 15 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
23 september 2020
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Genemuiden krijgt mooiste Hema van Nederland

Geplaatst op: 27 mei 2015

Nu nog werkbussen, vanaf maandag klanten voor de Hema

“Als ik er geen geloof in had, dan had ik het niet gedaan”, lacht Pepijn Keijser van de Genemuider Hema. Hij is er van overtuigd dat de winkel, die op 1 juni opengaat, een succes wordt. “Per 1 juni is dit de nieuwste en de mooiste Hema van Nederland.”

“Ik hoop op een stijgende lijn in de komende jaren”, zegt Keijser over de omzet van zijn nieuwste winkel. Dat de landelijke Hema vorig jaar 189 miljoen euro verlies leed, noemt hij ‘spijtig’. “Maar dat had te maken met de vernieuwing van alle 500 winkels in Nederland. Ook hadden we een warm najaar waardoor er flink minder winterkleding verkocht werd.” Keijser is echter enthousiast en durft de stap in Genemuiden wel aan. “Dat is ondernemen hè.”

De motivatie om er een succes van te maken, is in ieder geval aanwezig. “Ik heb hier jaren naartoe geleefd. En nu heb ik enorm veel energie om te beginnen met een nieuwe winkel. We hopen een goede aanwinst voor Genemuiden te zijn en veel klanten blij te maken.”

Intussen wordt er met man en macht gewerkt in het 500 vierkante meter tellend winkeloppervlak. “Zaterdag komen er nog veel goederen binnen, we hopen de winkel op tijd vol te krijgen. Zaterdagavond weet ik pas echt zeker of het maandag doorgaat.”

Keijser neemt zijn ‘petje af’ voor de nieuwe, vooral Genemuider werknemers, die de schappen aan het vullen zijn. “Ze hebben nu drie weken in Kampen meegedraaid. Hier worden ze straks in het diepe gegooid, het wordt echt een beetje hun winkeltje.”

Gepubliceerd door Enrico Kolk

2 thoughts on “Genemuiden krijgt mooiste Hema van Nederland

  1. Macodi schreef:

    Vergeet ik het belangrijkste, de warme rookworsten 🙂

  2. Macodi schreef:

    De mooiste Hema? Het is mooi en fijn dat er een Hema komt in Genemuiden maar de mooiste Hema vind ik die in Deventer, deze heeft een mooi groot restaurant, brood en banket + vleeswaren afd. 2 verdiepingen enz enz…

Comments are closed.

Van Dijk Containers 500