Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
26 september 2023 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Ook ’tennis’ in het Sportcafe

Geplaatst op: 27 mei 2015

Vierde gast tijdens het Sportcafé die we bekend kunnen maken is Johan Oostijen. Hij gaat vertellen over het wel en wee van tennisvereniging ’t Eerste Wittien. Hoe gaat het met de tennissport in Genemuiden, is er talent en wat zijn de wensen van deze altijd gezellige club?

Eerder maakte Genemuiden Actueel al bekend dat journaliste en profwielrenster Marijn de Vries te gast is. Ook de nieuwe Sportclub-trainer Hennie in ’t Hof komt zich voorstellen. En de acrogymdames van EGSV vertellen over hun acrobatische en bijzondere sport. De twee andere gasten van de avond op 18 juni in De Kaaihof maken we binnenkort bekend.

De avond begint om 20.00 uur en het programma is doorgaans voor 22.00 uur afgelopen, al is de nazit over het algemeen ook van het gezellige karakter. Toegang gratis, aanmelden kan via redactie@genemuidenactueel.nl En er zijn alwe

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500