Al 20 jaar de nieuwssite voor Genemuiden!
29 maart 2024 t’ Olde Staduus
Agenda
Van Dijk Heftrucks (tijdelijk)

Spinningmarathon en sponsorloop voor Nepal

Geplaatst op: 27 mei 2015

Fytac houdt op 26 juni een spinningmarathon en sponsorloop om geld in te zamelen voor Nepal. Het geld zal gaan naar ICFON (International Council for Friends of Nepal). Deze Nederlandse organisatie werkt samen met Nepalese organisaties. Samen  bieden zij hulp aan de getroffenen van de aardbeving en wordt er gewerkt aan de wederopbouw van het land.

Op het Havenplein zal om 18:00 uur het startsein klinken van zowel de sponsorloop als de spinningmarathon. 3 uur lang krijgen deelnemers de tijd om minuten te maken op een spinningfiets of zoveel mogelijk rondes te lopen. Het geld wordt verzameld doordat deelnemers hun prestatie laten sponsoren door familie en vrienden. De organisatie hoopt op veel deelnemers, zowel individueel als in groepsverband. Daarom worden u en jij, maar ook groepen vanuit sportverenigingen, bedrijven en scholen opgeroepen om samen in beweging te komen voor dit goede doel.

Aanmelden kan via het formulier op de website (www.fytac.nl), waar tevens de sponsorlijst te downloaden is. Het inschrijfgeld is €10,- p.p. Voor dit geld krijgen alle deelnemers een t-shirt.

Gepubliceerd door Erik Driessen
Van Dijk Containers 500